Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveLise-Marie Sommerstad – Vil du se fitta mi, spør mange kjendiskvinner. Men politikere da, kle dere anstendig TAKKNovember 8, 2014   ·   0 Comments


* Senterpartiets Lise-Marie Sommerstad er blitt rikskjendis over natten for sine nakenbilder. Frp-politiker Tove-Lill Løite (t.v.) og Arbeiderpartiets Maria Belova (t.h.) fikk både ris og ros da de kombinerte rollen som politiker og nakenmodell for noen år siden.

Er man politikere skal man ha gode grunner for å kaste tekstilene. Kanskje mest av alt for ikke å vulgærisere politikken, og gjøre den om til et fesjå for mer eller mindre seriøse nakeeksponenter av noen politikere. For politikk er seriøse greier, der beslutningene som tas kan bety liv eller død for enkelte mennesker her i landet. Et eksempel på det er manglende sykehjemsplasser. Noe som har tatt liv da gamle er blitt sendt hjem til seg selv igjen, der de senere er blitt funnet døde.

Norske politikere er ikke akkurat kjent for å være hverken veldig elleville eller fargerike. Men det er noen som skiller seg ut fra den grå massen av og til. Den 23 år gamle mureren og senterpartipolitikeren Lise-Marie Sommerstad fra Andebu i Vestfold er blitt rikskjendis over natten på grunn av sin hobby som nakenmodell. Absolutt et lekker støkke kvinnfolk dette. Men er dette en voksen og anstendig måte å eksponere seg på, er det mange som spør seg.

Frøken Sommerstad er partiets tredjekandidat til fylkestingsvalget i Vestfold, og synes ikke det er problematisk å bli fotografert uten en tråd som folkevalgt. Hun har hatt aktposering som hobby siden hun var 18, og blant annet stilt opp flere ganger for den dyktige fitness- og bodybuilder-fotografen Jon Klasbu fra Horten. Da har hun i alle fall en bakgrunn som gjør det naturlig for henne å spille på kropp og sex om ikke annet. Men selv foretrekker jeg politikere som eksponerer seg på politikk, og ikke noe annet.

Hvis en naken kvinnekropp er et problem i politikken har vi også et samfunnproblem. Vi er så opplært til at nakenhet er feil og at kroppen må skjules. Da har jeg ingen problemer med å skjønne at ungdommer sliter med forholdet til kroppen sin, fastslår 23-åringen. Nei nakenhet er ikke greit i alle sammenhenger. Tenk bare på hvor seksualisert vårt samfunn er blitt. Og unger har ikke godt av å bli eksponert for nakenhet i tide og utide. Og der har i alle fall våre folkevalgte et ansvar for å gå foran som gode eksempler.

Så rødt kort til Lise-Marie Sommerstad…..

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits