Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveBjørn Godeseth minner om ABB, må ha fått utløp for sine perverterte drapsfantasier da han kriget for IsraelNovember 13, 2014   ·   0 Comments


* Noen norske statsborgere får tilfredsstilt sine drapsfantasier hos andre hærstyrker, Bjørn Godeseth er en sådan brutal og syk mann

Mens slektninger og venner er samlet på likhuset i Gaza by for å identifisere likene av palestinere som har mistet livet under de Israelske terrorbombingen. Og mens store deler av den norske befolkningen reagerte med avsky på at Israel nærmest teppebomber verdens tettest befolkede område, Gaza. Kjempet Bjørn Godeseth som stridende fallskjermjeger for IDF på Gaza-stripen.

Det hender man skammer seg dypt og inderlig over voldelige landsmenn. Og drapsmannen Bjørn Godeseth, som åpenbart må ha drept mange palestinere, får en til å miste troen på det gode i visse miljø og blant visse mennesker, også i ellers fredelige Norge. Godeseth er fra Stavanger men faren er fra Israel, og han snakker både norsk og hebraisk, og tjenestegjorde i den israelske hæren i tre år. Det er fem år siden han kom tilbake til Norge. Nå arbeider han på et stållager.

28 åringen var skarpskytter, og fallskjermjegertroppen han var del av, hadde som hovedoppgave å ta kontroll over en skole i Beit Lahiya, en liten by nord på Gaza-stripen. De var den første av fire bakkestyrker som skulle bevege seg i et mønster mot Gaza by, og avvente signal om innrykk. I Jabaliya lå huset til Nizar Rayan, Hamas sin leder i det nordre interesseområdet. Det hadde akkurat blitt bombet av israelske kampfly, og ni av de ti barna til den høyt ansette Hamas-lederen hadde mistet livet som følge av angrepet.

Her har vi et eklatant eksempel på brutaliteten i den Israelske regjering og hærstyrker. Man var villig til å operere slik militært at ni av de ti barna til en Hamas-leder ble drept. Da i jakten på å ta ut leder. Det er så totalt umoralsk at man kan bli kvalm og uvel av måten Israel agerte militært på. Og mange her i landet har enda på netthinnen bilder av frysebokser fulle av palestinske barnelik. Lik som en ikke fikk gravlagt på grunn av den pågående terrorbombingen av Gaza.


* Dette er bilder som har brent seg fast på netthinnen til mange nordmenn, barn som drepes av brutale Israelske hærmakter

Og dette ondskapens militære imperium valgte Godeseth frivillig å være del av. For et brutal og ufyselig menneske. Med barneblod på hendene. Jeg får assosiasjoner til Breivik når jeg leser om denne snikmorderen i en artikkel i dagen.no. Da begge selv ønsket å delta i drapsorgier. Selv om ingen tvang dem til slike menneskefiendtlige handlinger. Mange vil håper at Bjørn Godeseth får smake sin egen medisin. Og at han møter en av palestinerne som fikk en av sine kjære drept under massakrene Israel gjennomførte på Gaza. Jeg håper også det. For denne mannen bør ikke få dø i synden.

I artikkelen i dagen.no forsøker Bjørn Godeseth å rettferdiggjøre det han var med på. Men det er såpass hjelpeløst og propagandistisk fremstilt at det ikke en gang fortjener å imøtegås. For summen av det unødvendige militære eventyret fascisten Benjamin Netanyahu satt i gang, var over 2000 drepte palestinere, deriblant over 500 barn. Mens Israel kun mistet et mindre antall egne soldater. Hadde det funnes fnugg av rettferdighet i verden, ville Bjørn Godeseth vært stilt for en krigsforbryterdomstol og dømt for sine ugjerninger. Men slik blir det ikke, for USA holder hånden over fascistene i Israel.

Bjørn Godeseth må være en usedvanlig kald fisk, eller psykopat vil kanskje mange si. Som frivillig deltar i det man på forhånd må vite vil bli massive massakre på sivilbefolkningen på Gaza. For Israel har tidligere drept flere tusen palestinere i lignende drapsorgier. PST må nå ta ansvar, og følge opp denne onde mann, Bjørn Godeseth, som har vært del av et grusomt angrep som stort sett rammet sivile palestinere. For han er en farlig mann, som har vist seg villig til å leve ut sine perverse draps og voldsfantasier i regi av den israelske hæren IDF.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits