Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveEn mistenkt sex-forbryter endte opp forslått og mørbanket, møtte girl power……November 26, 2014   ·   0 Comments


* Forbryterbilde(mugshot) av Robert Hardy, som viser en mørbanket sex-forbryter som fikk grisebank av modige Holly Pullen

En sex-forbryter endte opp forslått og mørbanket etter at han fikk kontant og fysisk behandling av moren til ei jente han planla å misbruke seksuelt. Og Robert Harding stilte opp for bildetakning(forbryterbilde) hos politi med blåmerker i sitt noe lamme ansikt, da etter å ha møtt sin likemann/kvinne i den tøffe mammaen Holly Pullen. For Holly Pullen banket livdritten ut av den perverterte pedofile eklingen Robert Harding, en fysak som jaktet på småjenter han kunne misbruke seksuelt.

Ja, den slagferdige mammaen parkerte Harding etter at 48-åringen forsøkte å lure hennes 13 år gamle datteren Samantha til et sted like i nærheten av hennes bolig, da for et såkalt sex-treff. Holly Pullen sporet opp Harding etter at datteren fortalte henne om en mann som hadde spurt henne om å følge med ham til et smau like i nærheten av deres hjem i Des Moines, Iowa.

Og da Pullen konfrontert 48-åringen Harding med hans kontakt med datteren, spurte han hvor gammel datteren var, og om han kunne få gifte seg med henne. Dette fikk Holly Pullen til å tenne på alle plugger, for Robert Harding hadde selv tatt kontakt med hennes datter på gata, og viste godt at hun bare var et barn. Harding ga så sex-forbryteren flere harde slag i ansiktet, og han gikk rett i bakken, og tok telling. Like etterpå ankom politiet og satte pervoen bak lås og slå. Og nå er Harding tiltalt for å forsøkt å lokke et barn til sex, noe som nok vil gi han mange år i fengsel, da vi snakker om USA.


* Hønemor med klør: Holly Pullen slo hardt tilbake mot fysaken da han fortalte om sine intensjoner i forhold til hennes unge datter på bare 13 år

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits