Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveIngvar Olsen og Jørn Trollebø Kvalheim kjemper om seieren i Idol 2014December 12, 2014   ·   0 Comments


* Jørn Trollebø Kvalheim og Ingvar Olsen

Idol og andre talentkonkurranser. Frembringer stadig nye talenter. Og nå blir det endelig klart hvem som vinner Idol 2014. Det startet med 3500 deltakere, og vi står nå med bare to igjen: Ingvar Olsen (24) fra Kvaløya i Troms og Jørn Trollebø Kvalheim (23) fra Måløy i Sogn og Fjordane. Det er opp til seerne å bestemmer hvem som står seirende igjen.

Til tross for at mye står på spill i neste livesending, er nervene nærmest fraværende når TV 2 tar en prat med dem under forberedelsene på Chateau Neuf i Oslo.

Jeg har ikke hatt noe særlig med nerver, egentlig. Jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg tenker liksom at denne uka er det kos fordi det er finalen, og det er tre låter igjen. De er de siste låtene, så det er fullt fokus på å gjøre de tre låtene best mulig og så får det gå som det går, sier Ingvar. Jeg bare gleder meg, forteller Jørn.

Personlig er Ingvar Olsen min favoritt. Og jeg mener han bør vinne. For maken til stemmeprakt skal en lete lenge etter. En dyp og spesiell stemme. Som en ikke kan annet en å nyte. Og generelt har det vært mange sangtalenter med i årets Idol. Noe som har gjort programmene severdige.

De to finalistene omtaler seg som gode venner, og er ikke i tvil om hva de skal svare når TV 2 spør om hva den andres største styrke i sangkonkurransen er. Jørns største styrke som vokalist er jo de derre kraftbrølene hans, smiler Ingvar.

Jørn mener at Ingvars vokal er helt unik. Han har en type stemme som man ikke har hørt på veldig lenge. Den er veldig behagelig å høre på, og så har han kontroll på stemmen sin. Uten tvil gode sangere begge to. Og jeg vil tro at uansett hvem som vinner i kveld. Vil vi høre mer fra begge to i årene som kommer.

Og vinneren ble Ingvar Olsen, gratulerer 🙂

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits