Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveVoldsamøben og torturisten George W. Bush drepte i Jesus navn, og med det perverterte han kristendommenJanuary 19, 2015   ·   0 Comments


* Som øverstkommanderende for det amerikanske styrkene, var Bush ansvarlig for all tortur som ble begått av sadistisk amerikansk militærpersonale

Om man skal være ærlig. Og se på den mest destruktive voldseksponenten i verden i etterkant av terroren i USA i 2001. Kommer man ikke fra at det er supermakten selv som peker seg ut som voldsverstingen i verden. For George W. Bush startet kriger som kostet flere hundretusen muslimer livet.

Det er like vondt for ei mor å få barnet sitt sprengt i filler av bomber fra USA, og dets allierte, som å få barnet sitt drept i en selvmordsaksjon. Så man må fokusere på følgene av krigføring og terror. Og ikke se seg blid på intensjonene bak voldelig adferd sett i et globalt perspektiv, og utført av vestmaktene.

Pastor Kirbyjon Caldwell var, og er den åndelige rådgiveren til den tidligere så mektige mann i «Guds eget land», USA. De to tilbrakte utallige timer sammen. Og Busk fikk støtte fra en medkristen. En som mente at Bush handlet rett i Guds navn. Og med det ble Busk som trodde han stod i det godes tjeneste, den ondes håndlanger.

Videre sier Caldwell at han og Bush snakket sammen på telefon, og pastoren var ofte på besøk i Det hvite hus. De to kunne sitte i timevis og snakke. Men Coldwell vil ikke røpe detaljer fra samtalene med han som var verdens mektigste mann. Her har Bush, som er personlig kristen fått religiøs støtte for sine mange militære eventyr av en pastor. Militære disposisjoner som førte til store tap av menneskeliv.


* Etter terroren i USA, ble Bush i realiteten en tempelrytter som red ut i krigen mot Islam

La oss ta en liten tur tilbake til nåtid, før vi går videre med å dokumentere hvor ond George W. Bush i realiteten var.

I dag rammes både den vestlig og den muslimske verden av radikale islamisters blodtørst. Men det er et uhyre som vesten på mange måter selv har skapt. For USA har væpnet, og støttet opp om det kreftene som i dag utgjør det Islamske kalifatet, med tilhold både i Syria og Irak. Skulle du ønske dokumentasjon om den påstanden. Klikker du her for å lese dette innlegget av Pål Steigan.

IS, og andre islamistiske terrornettverk, misbruker religion i en pervertert utgave, feilfortolkning, og angriper på feigt vis sivile flere steder i verden. Men det som stort sett rammes av den meningsløse volden, er muslimer. Derfor er det fredelige muslimer, som må betale prisen, både for vestens brutale krigføring i Islamske land, og for ugjerninger begått av radikale islamister. Og her har USA vært mest brutale. For det krigene Bush satte i gang, kostet flere hundre tusen muslimer livet.

Å drepe i en religions navn!

Det har den siste tiden vært mye debatter i sosiale medier, rundt hva som er akseptable religiøse fortolkninger. Og her finner en mange ulike meninger. Men alle religioner kan i utgangspunktet perverteres ved at man fortolker dem på brutalt vis. Det har vi sett at både terrornettverk og den tidligere amerikanske presidenten, Bush, har gjort. For Bush mente at hans egen tro, kristendommer, ga han rett til å agere voldelig inn mot mange muslimske land. Men som vi vet, vold avler vold, og er ingen god løsning når konflikter oppstår.

Skal vi få en fredeligere verden, må vesten vise muslimene større respekt.

Vesten har i lang tid, også før terroren i USA i 2001. Manipulert med fattige land. Slik at en har kunnet utnytte naturressursene der. Likeså har man opprettet mange militære knutepunkt i utviklingsland, og land som ligger utenfor den vestlige kultursfære. Dette har ført til, at særlig USA har støttet opp om brutale rasistiske og fascistiske regimer. Dette så vi under den kalde krigens dager. Men skal vesten få respekt fra andre land, som ligger utenfor dens egen kulturkrets. Må en begynne å vise respekt, og legge av seg rollen som verdenspoliti, og krigsherre.

Et skremmende eksempel på hvor brutale amerikanerne var i etterkant av 2001.

Gjennom 12 år er Abu Zubaydah blitt utsatt for grov mishandling. Han ble fraktet til CIAs torturkjellere både i Thailand og i Polen. Der ble han utsatt for 83 tilfeller av simulert drukning. Han ble banket og slått. Avhørene ble tatt opp på 90 taper. De er blitt destruert av CIA.

I 2006 ble han fraktet til Guantánamo fullstendig mentalt ødelagt. Der er han fortsatt, selv om USA har erkjent at han aldri arbeidet for al-Qaida. 149 menn sitter fremdeles på Guantánamo, der Aker Kværner bygget kennelen og treningsbanen for torturhundene.


* Bush åpnet for Waterboarding. Torturmetoden ble anvendt av CIA i forbindelse med avhør av terrormistenkte utenfor amerikansk territorium

Kilder:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/president-george-w-bush/her-er-mannen-bak-bush/a/5225/
http://nyemeninger.no/alle_meninger/cat1002/subcat1022/thread304026/
http://steigan.no/2015/01/07/det-er-noe-veldig-merkelig-med-is/

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits