Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveBjørgvin Thorsteinsson er den nye elskeren og kjæresten til Mona GrudtMarch 8, 2015   ·   0 Comments


* NYTT PAR: Mona Grudt har funnet lykken med tre år eldre Bjørgvin Thorsteinsson

Norske medier bare slker kjendisnyheter, særlig når det kjelder kjærlighet og amor. Redaktør og fotomodell Mona Grudt (44) ble først kjent etter å ha blitt kåret til «Miss Universe» i 1990. Nå har hun funnet kjærligheten med «Stjørdalsvennen» Bjørgvin Thorsteinsson (46). Jeg kan bekrefte at Bjørgvin og jeg er et par. Utover det ønsker verken jeg eller han å komme med ytterligere kommentarer, sier Mona Grudt til Bladet.no.

Bjørgvin Thorsteinsson er godt kjent blant stjørdalingene. Han var i flere år hotelldirektør ved det som den gang het Rica Hell Hotel. Thorsteinsson var en meget populær leder i årene han jobbet ved hotellet på Hell. Like før han sluttet ble 46-åringen kåret til årets medarbeider ved hotellet av sine ansatte. Han vant også den prestisjetunge konkurransen Årets Hotelier i 2012.

Veien videre gikk til Royal Garden Hotel og Scandic Lerkendal, før han i januar tok over som direktør for Olavshallen i Trondheim. Bjørgvin Thorsteinsson er opprinnelig fra Island og kom til Norge som 15-åring.

Mona Grudt har nylig etablert seg med kontor på Nedre Bakklandet i Trondheim sammen med Marvin Wiseth. Flere års samarbeid på mange områder har nå medført en samlokalisering. Selv om Mona Grudt er sparsom med opplysninger om forholdet til Bjørgvin Thorsteinsson, letter hun likevel litt på sløret. Jeg har det veldig bra om dagen, sier hun og smiler.

Litt mer info om Mona Grudt:

Mona Grudt Bittrick (født 6. april 1971 i Stjørdal) er en norsk redaktør og tidligere fotomodell, mest kjent for at hun ble kåret til Miss Universe i 1990. Hun er hittil den eneste (per 2014) norske statsborger som har vunnet denne kåringen.

Grudt er i dag redaktør av bladet Ditt bryllup (siden 1996), som kommer ut en gang i året. Hun er også journalist i det nye kvinnebladet Kamille. Hun har utover det ledet Frøken Norge-konkurransene på TVNorge siden 2000. Arbeider også med events, jobber som konferansier, fotomodell og mannekeng. Har spilt og gjestet i TV-serier både i USA og Danmark, bl.a. Late Night with David Letterman, samt en episode av den kjente serien Star Trek i 1991 (fra perioden hun bodde i USA 1990–97). I 1992 var hun en av programlederne i talkshowet Fullt hus.

Høsten 2007 deltok hun i den tv-sendte danse-konkurransen Skal vi danse på TV 2, der danset hun sammen med Glenn Jørgen Sandaker. De kom på andreplass, etter Tshawe Baqwa . I 2008 fikk hun imidlertid delta i superfinalen i programmet, og vant. Ifølge Mona Grudt selv (fra et nettmøte i VG) ble hun presentert som «beauty queen from Hell» av David Letterman. Det henspiller at hun ble født i Hell i Stjørdal,Nord-Trøndelag. 24. april 1990 var datoen hun var på besøk hos Late Night with David Letterman.

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits