Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveAbigail og Brittany Hensel har delt samme kropp i 22 årMarch 18, 2015   ·   0 Comments


* Abigail og Brittany Hensel har delt samme kropp i 22 år

De ble aldri forventet å overleve mer en noen få dager. Men søstrene som deler kropp, viste seg å være beintøffe, og klamret seg til livet. Og i dag er de siamesiske tvillingene Abigail og Brittany Hensel 22 år, og de har fått sitt egen reality-show i USA, der seerne kan følge deres hverdag. Og i reality-serien om de spesielle søstrene, vil en kunne se hvordan de har det på Bethel University i Minnesota, der de for tiden studerer. En vil også kunne følge søstrene når de reiser gjennom Europa på en lengre ferietur sammen med gode venner.

Siamesiske tvillinger er et meget sjeldent avvik fra normalen, og statistikk viser at det kun skjer ved 1 av 500.000 fødsler. Og det er selvfølgelig ikke lett å leve som to ulike individer i samme kropp. Men det har tidligere vært gjennomført vellykkede operasjoner for å skille siamesiske tvillinger, der begge har overlevd, blant annet i 2001, da leger i Birmingham klarte å skille Eman og Sanchia Mowatt, som hang sammen i ryggraden. Men siden Abigail og Brittany Hensel deler det meste av kroppen, er du umiuig å skille dem.

Video fra den gang tvillingene fylte 16 år:

YouTube Preview Image

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits