Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveDen sprengkåte lærerinnen Tara Driscoll(33) hadde sex med 16 år gammel elevMarch 18, 2015   ·   0 Comments


* Tara Driscoll liker åpenbart svært unge gutter, alt for unge må vite

En «High School» lærerinne ansatt på en videregående skole i USA, er nå blitt tiltalt for voldtekt etter angivelig å filmet seg selv da hun hadde sex med en mindreårig mannlig elev. I USA definerer en saker av denne typen, der mindreårige misbrukes seksuelt av voksne, som voldtekt, selv om offeret ikke fysisk har motsatt seg det seksuelle handlingene. Og I USA er den seksuelle lavalder noe ulik, 18 år i noen stater, og 17 og 16 år i andre.

Tara Driscoll, på 33 år, fra Bayshore, Long Island(New York, USA), ble arrestert etter at politiet fikk en kopi av en videofilm der hun utfører ulike seksuelle handlinger på den 16-år gamle gutten. Hun skal ha suget, runket og hatt ulike former for vaginalt samleie med den mindreårige tenåringen. Gutten skal ha innrømmet å ha hatt sex med Driscoll etter å ha blitt konfrontert med påstandene av sin egen mor. Ja, gutten krøp til korset, og innrømmet ovenfor sin mor at han hadde ligget med lærerinne, moren tente så på alle plugger og kontaktet straks politiet.

Kåte og grenseløse Tara Driscoll underviste i samfunnsfag på skolen, og plukket opp den mindreårige gutten etter skoletid og kjørte ham til Capri Motel på Long Island, New York, hvor de hadde heftig sex i mange timer. Driscoll filmet sex-treffet med unggutten, og politiet bruker nå den beslaglagt tapen som bevis i saken. Den seksuelle lavalderen i New York er 17 år, noe som gjør at Driscoll nå er tiltalt for voldtekt, og hun risikerer mange års fengsel når saken mot henne kommer opp for retten om ei tid.


* Sex scenen: Motellet i Long Island, der Tara Driscoll angivelig hadde heftig sex med unggutten


* Sted for læring: Den videregående skolen hvor Driscoll underviste, og der offeret på 16 år var elev

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits