Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveHenriette Grønn er den lesbiske kjæresten til Lene-Alexandra Øien, eks tidligere Puppe-LeneApril 26, 2015   ·   0 Comments


* Noen stopper aldri å overraske, heller ikke tidligere Puppe-Lene

Norske medier er sykelig opptatt av hvem kjendiser velger som På Og på bloggen sin skriver Lene Alexandra Øien (33) at hun har blitt samboer med den anerkjente næringslivslederen Henriette Grønn (46). Her snakker vi om et lesbisk par, som står frem og forteller om sin kjærlighet.

Ja, Lene Alexandra, som tidligere har hatt flere forhold med menn, har nå gått inn i et forhold med næringslivstoppen Henriette Grønn (ekstern lenke), Man kan da anta at Lene er bifil, eller homofil.

Lene skriver følgende på bloggen sin:

Jeg har brukt mye tid til å filosofere og reflektere over mine verdier og hva som betyr noe for meg. Hva gjør meg lykkelig? Hva brenner jeg for? Hva gir meg energi? Kjærligheten betyr ALT for meg. Jeg er en håpløs romantiker som er mest lykkelig når jeg kan oppleve den dype kjærligheten.

Nå har jeg forelsket meg og blitt samboer. Kjærligheten gjør meg sterk. Jeg kjenner at jeg er mer meg selv enn noensinne. Det å tørre å vise sårbarhet ovenfor et annet menneske slik at vi kan utfylle hverandre og smelte sammen til en er utrolig vakkert. Sammen er vi sterkere.

Mer om Lene:

Lene Alexandra Øien (født Lene Øien 29. oktober 1981 i Trøgstad) er en norsk sanger, låtskriver og tidligere modell. Øien var vinner av Skal vi danse, og hun deltok i realityprogrammet Robinson-ekspedisjonen på TV3 i 2004. Hun deltok også i Idol 2003, men kom ikke til finalrundene.

Øien er oppvokst i Trøgstad. Da hun var 19 år lot hun seg avbilde som nakenmodell for Lek, Cocktail[5] og Cats. Hennes første steg til kjendisstatus var da hun deltok i realityprogrammet Robinson-ekspedisjonen på TV3 i 2004

Hun og den den tidligere pornoskuespilleren og glamourmodellen Aylar Lie deltok i et PR-stunt hvor Lie påstod å ha hatt sex med den britiske sangerkjendisen Robbie Williams mens Øien skal ha sett på. Det ble senere avslørt at dette var oppspinn, men PR-stuntet fikk likevel sin porsjon oppmerksomhet, og Lie og Øien havnet på forsiden av den britiske avisen The Sun.

Hun vant danseshowet Skal vi danse høsten 2008. Programmet hadde rekordmange seere, flere enn noen annen sesong av Skal vi danse.

I 2008 deltok Øien i en svensk reklamefilm for nummeropplysningstjenesten Aspiro, og fikk mye kritikk i Sverige av mange som mente at filmen var kjønnsdiskriminerende.

Øien spiller i noen scener i filmen Tomme Tønner i en rolle som politibetjent. Filmen hadde premiere den 8. januar 2010 samme kveld som hun framførte «Prima Donna» i Melodi Grand Prix 2010.

Musikken og Melodi Grand Prix

Øien deltok i Idol 2003, der hun ikke gikk til finalerundene i seriens første sesong.

I desember 2006 var hun med på en låt med industrimetallbandet Staal og bandmedlemmer fra Rammsund i forbindelse med veldedighetsdugnaden Prosjekt 101. Låta heter «11 dagar» og ble omtalt av Dagbladets anmelder som «…et av prosjektets sterkeste sanger». Våren 2007 kom hun ut med hit’en «My Boobs are OK», sangen handler om at man skal være stolt av seg selv uansett hva slags pupper man har.

I 2008 deltok hun i Melodi Grand Prix med sangen «Sillycone Valley».

Hun deltok i Melodi Grand Prix 2010 med sangen «Prima Donna».

Hun har i 2011 utdannet seg som personlig trener, og jobber på SATS Nydalen. Hennes siste album kom ut i januar 2012

By

     

     

        


Tags: , ,

........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits