Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveDen Franske Jewish Defence League er på rømmen i Israel etter å blitt dømt for voldJune 3, 2016   ·   0 Comments


* The leader of France’s Jewish Defence League was on the run in Israel on Wednesday after receiving a prison sentence for violent

Lederen av den Frankrikes avdelingen av Jewish Defense League er på rømmen i Israel etter å ha blitt idømt en fengselsstraff for voldelige gjengangrep i ​​Paris, ifølge en MEMO kilde i Paris.

Joseph Ayache, 30, ble tirsdag kveld dømt sammen med tre medsammensvorne ved 14 th Chamber of Paris Correctional Court.

Alle fire tiltalte var selverklærte medlemmer av den høyreekstreme JDL, som er forbudt i både Israel og USA for sine forbindelser til terrorisme.

Til tross for dette, er det ekstremt aktive i Frankrike, hvor de gule-og-svart knyttneve flagget ofte blir sett under demonstrasjoner i byer som Paris og Marseille.

Ayache, har tidligere vært dømt for rasistisk vold, hovedsakelig mot franske muslimer, han ble funnet skyldig i “ekstremt voldelige og koordinerte angrep” mot pro-palestinske aktivister i Paris.

Straffene varierte fra straff for slag til anonyme terrortrusler via telefon eller e-post, og ble ekstra alvorlige da de brukte potensielt dødelige våpen.

Steve Bismuth, 27, Daniel Benassaya, 30, og Laurent Cashauda, ​​20, møtte alle opp i retten, mens Ayache holdt seg unna, og insisterte på at han fryktet for sitt liv utenfor Israel, hvor han er kjent for å ha vært sammen med militæret.

Videoen under viser en jødisk Defence League vigilante helle rød maling over hodet på en muslimske politiker , nemlig Houria Bouteldja, 43.


.
Retten hørte hvordan de tiltalte, som insisterte på at de kun forsvarte seg ved å “slåss tilbake mot anti-semittisme”, de skal også ha gjennomført en serie av “nedverdigende og ondskapsfulle” overgrep mot hovedsakelig kvinner i 2012.

Dette inkluderte å sette opp et falsk intervju med den muslimske politikeren og antirasisme forkjemperen Houria Bouteldja, 43, og deretter helle en boks med rød maling over hodet hennes.

Ofre inkludert også anti-sionistiske jøder, slik som 68-åring Olivia Zemor, co-grunnlegger av Euro-Palestina-gruppen. Mrs Zemor fortalte i retten at JDL brukte et “svært giftig stoff” til å “besudle” henne og at hun også mottatte seg truende anrop mot hennes barnebarn.

JDL hevnere hadde på seg gensere for å skjule sin identitet under angrepene, men filmet selv overgrepene, og deretter plassert de propaganda-videoene på YouTube, sier påtalemyndigheten.

Advokat Dominique Cochain sa: “De [angrepene] ble omhyggelig organisert av Ayache og mange av ofrene ble skadet, redde og ydmyket.”

Det er ingen utleveringsavtale mellom Israel og Frankrike, som betyr at Ayache er i sikkerhet der, og som betyr at lederen av JDL” vil unnslippe fengsel så lenga han oppholder seg i Israel.

Benassaya og Kashauda fikk hver seks måneders betinget fengsel for grove voldshandlinger, mens Bismuth fikk en bot tilsvarende rundt £ 700 for å legge ut videoer på sosiale medier.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits