Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveGame of Thrones – endelig vet vi når sesong 8 kommer!February 6, 2018   ·   0 Comments

Game of Thrones har tatt verden med storm, og er blitt litt av et popkulturelt fenomen – og motsatt like hjerteskjærende, er det, at den har en pause. Den kalde, bitre virkeligheten kommer en gang uansett, fordi nå er det siste sesong, som blir innspilt, men det er mange godsaker i vente … Lanseringsdatoen til Game of Thrones sesong 8 er ikke helt klar, men det er allerede sikkert den ikke kommer før i 2019! Lenge å vente? Ja, det synes de fleste fans, men her får du noen smakebiter på hva du kan forvente i den nye sesongen.

Den åttende og siste sesongen av Game of Thrones, er nok den serien som vil få aller, aller mest oppmerksomhet i 2019 skal vi tro tallene til forrige sesonger. Det episke eventyret, som vises på HBO, er den mest sette tv-serien og slår alle seer-rekorder, og selv om det var nok tid å vente på siste sesong, er det minst like lang tid til neste. Så det er nok av ekstra timer å fylle med noe fornuftig, som å se alle syv sesongene på nytt!

Det er lenge å vente til 2019, og da er det greit å ha noe tidsfordriv i mellomtiden. I kjøvannet av den enorme populariteten til Game of Thrones, er det nok av spinn offs å få tiden til å med. I den offisielle butikken til Game of Thrones-serien, kan du finne kortstokker og andre samleobjekter, men hvis du bruker the power of internet, er det mange andre, mindre kjente, spin offs.

Brettspillet “A Game of Thrones” har vært på markedet siden 2004, og er solgt i oppdatert versjon siden 2011 (passer godt med når TV-serien startet). Det prisvinnende brettspillet er designet til at 3-6 personer kan spille sammen og det tar ca. 2-5 timer å spille gjennom. Du visste kanskje heller ikke, at det også finnes et Game of Thrones Monopol-spill. Hvis du ikke har noen å spille sammen med, finnes det til og med Game of Thrones spilleautomater, som gir deg 243 muligheter å vinne på. Automaten skal etter sigende ha et bonusspill, Wilds og muligheten for å få free spins med tilhørende multiplikator. Videre, er det et dataspill basert på serien, hvor du kan spille single-player eller multi-player, og spillet er tilgjenglig på laptop, spillkonsoller, nettbrett og smarttelefoner. Med andre ord, er det nok av spinoffs du kan dele med andre eller spille alene, som gjør det gøy å vente og holder liv i universet serien er satt til.

HBO, som står bak Game of Thrones, har uttalt, at det vil bli skaperne av serien, David Benioff og D.B.Weiss, sammen med mange flere av de opprinnelige, som skal stå i kulissene og regissere sesong 8. Duoen har ikke stått ved spakene siden sesong 4 og de vil (på godt og vondt kanskje?), antagelig få tilbake mye av den opprinnelige ånden til serien. Etter mange sesonger uten noen klare hovedroller, har vi nå en helt i forkledning (Jon Snow), ei prinsesse (Daenerys Targaryen) og en ustoppelig kjeltring (Nattekongen), så vi kan nok fremdeles forvente en kamp mellom det gode og det onde.

Det er lenge siden serien har forbigått bøkene, og det er i siste sesong du vil få vite slutten på “En sang om is og ild” – en slutt som ikke blir særlig fornøyelig – skal vi tro ryktene.

Og rykter er det nok av! Selvfølgelig, er det ingen andre en serieskaperne som sitter med fasitsvar, men det er mange pekere og en del kvalifisert synsing, som prøver å forutse hvem som kommer til å sitte på jerntronen til slutt (en professor i økonomisk teori mener han har svaret). Det er lett å gå seg vill i jungelen av rykter, men vi har samlet de mest troverdige her, og noen er allerede bekreftet:

· Jon vil lære mer om hans biologiske opphav.

· Jaime and Cersei Lannister vil ikke finne sammen igjen (!).

· Den store krigen vil starte – endelig!

Rykter som allerede er bekreftet:

· Theon Greyjoy vil prøve å redde søsteren, Yara.

· Jon Snow og Daenerys Targaryen vil endelig reise mot Winterfell.

Mon tro hvem som vil bestige Jerntronen denne gangen?

Dessverre (eller heldigvis), blir det antagelig mange gode grunner til å finne fram grinekluten fordi George R.R. Martin i egen person, forfatteren bak Game of Thrones-bøkene serien bygger på, har selv uttalt, at det nok ikke vil bli noe av «levde lykkelig alle sine dager til ende». Uansett, det er bare å glede seg til en heidundrende avslutning!

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits