Annonse

Annonse

Leonard Cohen, Dance me... To the end of loveErnst Ravnaas skal ha forført hele norges sangfugl Sissel Kyrkjebø, er hete elskere i dagJune 23, 2011   ·   0 Comments


* Sissel Kyrkjebø skal være ille gærent rammet av Amor

Det blomsrer i kjærligheten blant godt eksponerte kjendiser, og av og ting blir det pardannelser og hete tak i kjærlighetene. Og Kjærligheten blomstrer nå for vakre Sissel, ei kvinne med sans for eldre, eller modne menn om en skal være en smule forsiktig i omtalen. Sissel Kyrkjebø har funnet lykken med skatteadvokaten Ernst Ravnaas. Viser sin kjærlighet offentlig. I snart to år har ryktene om at gullstrupen Sissel Kyrkjebø har funnet kjærligheten med skatteadvokat Ernst Ravaas (56) stått ubesvart.

Selv om det profilerte paret fortsatt verner godt om sitt privatliv bekrefter sikre kilder overfor Dagbladet at de to er et par. Kyrkjebøs nye flamme regnes som en av Norges fremste skatteretteksperter og han står bak en rekke publikasjoner. Etter det Dagbladet erfarer begynte kjærligheten mellom dem å blomstre da Ernst Ravnaas var Kyrkjebøs advokat i 2009. Han forlot kona han var gift med i over 20 år, til fordel for sangfuglen fra Bergen.

Taus om privatlivet. Selv om de to stadig vekk blir observert sammen i Oslo og omegn, ønsker ikke Ernst Ravnaas å kommentere forholdet til Kyrkjebø overfor Dagbladet. Han forteller at de to er blitt enige om å ikke uttale seg offentlig: Jeg har ingen kommentarer til dette, sier han til Dagbladet.

Tirsdag denne uken presenterte Se og Hør de første offisielle bildene av paret. Bladet spekulerer i om de to, som har vært sammen siden 2009, nå er forlovet. Dagbladet vet at de er kjærester, men de er ikke forlovet. Bildene av de to som står på trykk i Se og Hør ble tatt under bryllupet til Kyrkjebøs pianist Per Kolstad. Sissel Kyrkjebø har to barn med den danske artisten Eddie Skoller. De to var gift i elleve år før de i 2004 gikk hver til sitt med delt foreldrerett.

Etter bruddet med Skoller var Kyrkjebø sammen med musiker Kjetil Bjerkestrand, før hun i 2009 møtte skatteadvokaten. Han er partner i det respekterte advokatfirmaet Wikborg og Rein. Han er også kjent for sitt engasjement innen fotball, blant annet som tidligere styremedlem i Wimbledon Football Club, og tidligere eier i Start fotballklubb som han i 2009 kjøpte for to kroner.

By

     

     

        


........

ToppBlogg - toppliste for bloggereBlogglistenhits